Forums

Discuss all things Remember The Milk.

menu

Network error occurs

orns says:
I got network errors. I can't sync App data.
Posted at 12:18pm on March 8, 2020
aleyzerovich says:
Me too. Devs, please fix!
Posted 6 months ago
joshua.steele says:
Yep. Broken. Status is all "operational" right now though, so who knows.
https://status.rememberthemilk.com/
Posted 6 months ago
phyneas says:
Same here, keep on getting a No connection message even though the phone otherwise connects to the Internet just fine.
Posted 6 months ago
rloman says:
Same for me here. No connection on RTM but Internet OK.
Posted 6 months ago
snider.daniel says:
Seeing the same. And particularly frustrating that status.rememberthemilk.com says things are fine.
Posted 6 months ago
janos.sebok says:
Same here. No connection on Android app, browser version is working
Posted 6 months ago
lensaffair says:
Same here!
Posted 6 months ago
xiebob says:
Here too
Posted 6 months ago
phyneas says:
It seems to be working again for me. I tried changing Sync Mode in Settings to each option, but that didn't work originally. Then I went in and deleted something I'd added after it stopped working and it started working again. So I'm not sure what did it, maybe they fixed it on their end.
Posted 6 months ago
phyneas says:
I also tried having my webapp, my phone app, and my computer app all open at the same time, and then edited something, so maybe that helped?
Posted 6 months ago
janos.sebok says:
Adding and deleting a dummy task in the webapp and in Android definitely worked!! You are cool, Phyneas.
Posted 6 months ago
chrisaudet says:
Good to see I'm not the only person experiencing this issue. I'm sure the devs will look into it soon enough.

Affected platforms in my case are iPhone app and webapp.

Something seems to be borked on the backend.
Posted 6 months ago
kevinwortman says:
Same here.
Posted 6 months ago
patrick.lavictoire says:
Same problem here.
Posted 6 months ago
takets says:
Same here
Posted 6 months ago
cr0ck says:
Having the same problem with Android 10 phone (Huawei), but Android 9 tablet (Samsung) works.
Posted 6 months ago
sfwe0 says:
Same here
Posted 6 months ago
vivekmahbubani says:
Same problem. Android phone will not sync. Uninstalled the app, re-installed, it synced for around 20 minutes, then once again had the network connection error message.

Web and desktop apps work fine for me.
Posted 6 months ago
jonathan.pilborough says:
I have the same problem. No sync since 17:47 UTC on 2020-03-08.
Posted 6 months ago
janos.sebok says:
Try the fix above. Add and then delete a task on your devices and the web interface. It have worked for me ever since.
Posted 6 months ago
mcglear says:
@janos.sebok: That fix did not work for me. The Android App still doesn't sync at all (even though it gladly lets me create and delete a task - it only mentions it doesn't actually sync when I force a refresh).
And the Webapp syncs across devices (so on each webapp as well as the browser-based standalone clients the tasks get synced) and has done so before trying above "fix", but it still won't let me do anything besides creating and completing tasks (so no editing lists, no drag and drop, etc.)
Posted 6 months ago
al12 says:
Same here - I am getting this No Connection errors since yesterday. After re-installing the app, I cannot even log in back - sync stucks on "Setting up your account" and after sometime throws me back on a login/signup screen.
Deleting a task on webapp didn't help, but I was doing this after uninstalling.
Posted 6 months ago
mcglear says:
Update: While Android still isn't connecting at all, the Webapp now doesn't even seem to notice it's broken: I can update lists (and even see the smartlist react correctly in real-time) but it doesn't actually save those changes - so on other devices or upon tab reload, the lists look the same as before.
But hey, it's 6 am in San Francisco, maybe the devs will wake up soon.
Posted 6 months ago
vivekmahbubani says:
Seems like it's working again now for me (the Android app and syncing). Annoyed to see it took so long for this to get resolved...especially since the STATUS (https://status.rememberthemilk.com/) said everything was A-OK when it wasn't :(

Sigh... I hope it works for everyone else as well.
Posted 6 months ago
mcglear says:
It's working for me again, too.

I've been complaining about the RTM team not being present on the ideas forum for quite some time now, but the fact that they fail to communicate what is / was going on with their server today makes things much worse. Not a single tweet, no blog post, no In-App-Alerts, no forum posts. Their service had a 36 hour downtime and yet they don't make any public statements whatsoever ...
Posted 6 months ago
andrewski (Remember The Milk) says:
Hi everyone,
Sorry for the inconvenience! This was corrected earlier today (around noon UTC) and all list and sync problems should no longer occur.

Sorry our status wasn't updated: by the time we were able to update it this morning the problem was resolved.

Let us know if you're seeing anything else or contact us if you need any more specific or private help!
Posted 6 months ago
daphneblumen says:
Thank you, RTM!
Posted 6 months ago
takets says:
Thank you!!
Posted 6 months ago
This topic has now been closed automatically due to a lack of responses in the past 90 days.