Mirë se vini!  Shqip Language Switcher

Ja pak gjëra që mund të bëni me Remember The Milk...

Administroni punët shpejt dhe lehtë.
Administroni punët shpejt dhe lehtë.
Ndërfaqja intuitive e bën më zbavitës administrimin e punëve që janë për t'u bërë. Caktoni afate të llojit të Premten tjetër ose për dy javë. Shkurtore të shumta tastiere e bëjnë administrimin e punëve më të shpejtë se kurrë.
Lajmërohuni, kudo qofshi.
Lajmërohuni, kudo qofshi.
Merrni lajmërime me email, SMS dhe mesazhe të atypëratyshëm (AIM, Gadu-Gadu, Google Talk, ICQ, Jabber, MSN, Skype dhe Yahoo! mbulohen të tërë).
Organizojeni si doni ju.
Organizojeni si doni ju.
A jeni qejfli listash? Krijoni aq lista sa keni nevojë. Etiketime? Përdorni renë e punës për të parë me lehtësi çfarë keni për të bërë. Doni të ruani edhe shënime bashkë me punët që keni për të bërë? Edhe kjo bëhet.
U gjeni vendet punëve tuaja.
U gjeni vendet punëve tuaja.
Për të parë se ku gjenden punët tuaja në botën reale, përdorni hartën. Shihni se çfarë është afër jush ose përgjatë rrugës suaj, dhe planifikoni mënyrën më të mirë për të mbaruar punët.
Punoni në grup, që të bëhen gjërat.
Punoni në grup, që të bëhen gjërat.
Ndani me të tjerët, dërgoni dhe bëjini publike punët dhe listat tuaja të punëve që duhet të bëni. Kujtojuni të personave të tjerë të afërm të kujdesen për pjesën e tyre në punët e shtëpisës.
Shtoni punëra, kudo qofshi.
Shtoni punëra, kudo qofshi.
Shtimi i punëve është aq i thjeshtë sa dërgimi i një email-i (madje edhe prej celularit tuaj). Patë në web një datë me rëndësi? Shtojeni te lista juaj me Shtimin e Shpejtë.
Planifikoni kohën tuaj.
Planifikoni kohën tuaj.
Shihni ç'duhet bërë për sot e nesër, dhe gjëra që i keni harruar. Vendosni me lehtësi përparësi, bëni vlerësime kohe dhe shtyni për me tëj. Caktoni punë që duhen përsëritur çdo javë ose pas 2 muajsh.
Kërkoni me zgjuarsi nëpër punët tuaja.
Kërkoni me zgjuarsi nëpër punët tuaja.
Gjeni me kërkimin e thelluar punët që doni. Ruajini kërkimet tuaja si Lista të Mençura, dhe shihni me lehtësi punët që përputhen me një kusht tuajin të dëshiruar.
Gëzojuni të qenit të organizuar.
Gëzojuni të qenit të organizuar.
Veçoria e dobishme 'zhbëje' do të thotë që nuk keni nevojë të shqetësoheni se mos bëni ndonjë gabim. Ndaj regjistrohuni, ia filloni lojës dhe zbuloni Remember The Milk.
iOS
Remember The Milk for iOS.
Take your tasks anywhere, with intuitive apps for both iPhone and iPad. Now available on the App Store.
Android
Remember The Milk for Android.
Full-featured app for Android devices, now available for download on Google Play! Learn more
Siri
Add tasks with Siri.
You can now use Siri on iOS to add tasks to Remember The Milk. Just ask Siri to remind you, and the task will be magically added to Remember The Milk. Learn more
MilkSync for Microsoft Outlook
MilkSync for Microsoft Outlook.
Synchronize your Remember The Milk tasks with Microsoft Outlook. Available for Microsoft Outlook 2003, 2007 and 2010. Learn more
Gadgets for Gmail and Google Calendar
Go-go gadget.
Now you can manage your Remember The Milk tasks alongside your emails and calendar, with gadgets for Gmail and Google Calendar.
Twitter
Tweet your tasks.
Add new tasks to Remember The Milk, interact with existing tasks, and receive reminders -- all via Twitter. Learn more